Stap voor Stap naar een Gezonde Balans 

 

Stoppen met roken

Het risico van roken

De gezondheidsschade door roken is enorm! De helft van alle rokers overlijdt aan de gevolgen ervan. Longkanker, COPD en hart-en 
vaatziekten worden voor een belangrijk deel veroorzaakt door roken. Alle reden om ermee te stoppen dus!Stoppen met roken heeft altijd zin. Ook op latere leeftijd  

Stoppen levert al heel snel gezondheidswinst op: Je krijgt direct meer zuurstof, na een paar weken verbeteren je bloedcirculatie en longfunctie, en na een jaar is de kans op hart en vaatziekten al gehalveerd. Na 10 tot 15 jaar is het verhoogde risico op kanker en op hart en vaatziekte zelfs al bijna verdwenen. 

Daarnaast spaar je natuurlijk veel geld uit, je ruikt lekkerder, je omgeving wordt er blij van, je voelt je beter en trots en je kunt weer normaal een sprintje trekken.


Ook jij kunt stoppen met roken. 

Er zijn zoveel gelukkige stoppers die je zijn voorgegaan, en veel van hen dachten dat ze het niet konden. 

Ik kan je helpen om te stoppen en jou leren hoe je dat stemmetje van je verslaafde brein de baas kan worden. Het is écht niet zo moeilijk als je denkt en wellicht al eerder ervaren hebt. 

Voel je vrij

De training “voel je vrij” bestaat uit 7 groepsbijeenkomsten in 10 weken tijd. In de derde week stop je daadwerkelijk met roken. Je werkt samen met andere stoppers zodat je elkaar kunt helpen en motiveren. 

De training kost € 375,- per persoon (inclusief werkboek, inclusief BTW)De kosten worden (grotendeels) vergoed door de ziektekostenverzekering.

Meer informatie over "Voel je Vrij" vind je op www.momentumtraining.nl